14 DAGERS OPPSTARTSKAMPANJE!
Fordi du er medlem av vår Fordelsklubb får du nå tilgang til gode tilbud hele året. Men for å kickstarte samarbeidet har vi nå et ekstra tilbud til deg med 20%rabatt på første kjøp i helsekost.no. Du bruker da din rabattkode i kassen som er:

Rabattkode: 20spenst*
*Kampanjen ekskluderer følgende produkter: Pant, merkevarene Optimum Nutrition og Mutant. Rabattkoden gjelder ikke på allerede reduserte produkter.

NB! Vær rask oppstartskampanjen utgår 21. februar kl. 23.59. 

Det finnes en rekke spennende produkter på helsekost.no som vi anbefaler at du prøver.

Vi hører stadig at vi er hva vi spiser.

Det ligger mye sannhet i disse ordene. Så hvis du har lyst til å finne gode sunne alternativer eller teste ut helsekost anbefaler vi at du tar en titt på vår samarbeidspartners nettside helsekost.no. Hos vår samarbeidspartner kan du finne alt fra oppskrifter til kjøp snacks, drikke, kosttilskudd, klær og husholdningsartikler. 

Som Spenst Fordelsklubb-medlem får du fast 10% rabatt på alle kjøp via helsekost.no.

Er du GRATIS fordelsklubb-medlem (uten treningsmedlemskap på Spenst) får du 5%.

Nyhetsbrev med ekstra gode rabatter

Som fordelsklubb medlem vil du motta sms og nyetsbrev som gir deg ekstra kampanjer eksklusivt som medlem av fordelsklubben.

helsekost

Husk du må logge deg inn via min side på ditt treningssenter, eller der du er registrert som fordelsklubb-medlem (nærmest bosted til et Spenst senter) for å kunne få din unike rabattkode som du legger inn ved kjøp på helsekost.no.

Har du spørsmål til hvordan du får benyttet deg av din fordelsavtalekode, kan du sende en mail til post@spenst.no eller ta direkte kontakt med helsekost.no.

Lykke til med din fordelsklubb-avtale.

Når du er logget inn vil din tilbudskode vises ovenfor.

TIL NETTSIDEN HELSEKOST.NO