Trening, svømming og spa – alt på ett kort

Med Spenst Komplett, Yoga Sunnfjord eller CrossFit medlemskap har du tilgang til basseng og et fantastisk spa anlegg uten ekstra kostnad. Det betyr at du har mulighet til å trene, svømme og gå på Spa med samme kort. Inngang er inkludert i medlemskapet ditt alle hverdager, minus helg. (lørdag og søndag). I helg har du som Spenst medlem 20% rabatt på inngang. På massasje har du som Spenst Basis medlem 10% rabatt, Komplett, Yoga Sunnfjord og CrossFit 15% rabatt. 

Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen. Belastningen på kroppen reduseres i vannet, og svømming passer derfor fint som rehabiliteringstrening, både etter skade og som aktiv restitusjon etter en tøff treningsperiode. Svømmetrening er en skånsom form for kondisjonstrening som også styrker muskulaturen i armer, rygg og skuldre. Sjekk også vår timeplan for gruppetrening i vann.


Husk å fylle på med væske etter svømmetreningen. Selv om du ikke merker at du svetter når du er omgitt av vann, kvitter kroppen seg med væske, og lagrene må fylles opp.

Spaetikkete:

  • Rolig atmosfære, lav stemme både i spaområdet og garderober
  • Ikke lov med musikk eller film på mobil verken i spa eller garderober
  • Ingen telefonsamtaler i spa
  • Ha resepekt for ansatte på spa og vær ferdige i garderoben til stengetid
  • Leige av håndkle kr 20, badekåpe kr 30. Eller ta med eget.