Bedriftsavtale med Spenst

Mange bedrifter og virksomheter har sett verdien av friske og sunne medarbeidere. Regelmessig trening kan forebygge muskel- og skjelettplager, og være positivt for den psykiske helsen og arbeidsmiljøet. I tillegg til bedriftsavtal har vi gjennom FRISK bedrift flere tilbud til bedriften som bl.a. aktiv pause, Bedriftstgruppetimer, helseveiledning i gruppe eller en til en. (Tiluddet under Spenst Frisk bedrift kan variere litt fra senter til senter). Du kan lese mer om FRISK bedrift her.

FRISK bedrift

En bedriftsavtale koster ikke bedriften noen ting, utover at vi ønsker å kunne promotere oss på arbeidsplassen med en info-plakat om vårt tilbud og at avtalen blir formidlet til de ansatte. Ved inngåelse av bedriftsavtale får ansatte hos bedriften lov å bli medlem via resepsjonen eller nettsiden vår til rabbatert bedrift pris.

Innmelding gjøres på linken nedenfor eller via resepsjonen om du ikke finner din bedrift oppført med nettinnmelding. Det vanlige er at ansatte betaler for hele eller deler av medlemskapet, men det er også mulig å kontakte oss for å få en samlefaktura der bedriften betaler for de deler av treningsavgiften for ansatte, eller inngår en sponsor avtale med en fast sum pr gang den ansatte trener på senteret. Slik kan også bedriften velge å støtte de som gjør en innsats og benytter seg av medlemskapet. Vi kaller dette en innsatsavtale.

Bedriftsmedlemskap har 12 mnd bindingstid. Skal den ansatte flytte og ikke lenger har tilgang til senteret, kan man avbryte bindingstiden. Man kan også ha medlemskap der man trener på tvers av andre Spenst senter. Medlemskap, faktura og besøkshistorikk kan den enkelte hente ut fra våre medlemssider. Dette er praktisk hvis den ansatte har en avtale med sin arbeidsgiver om refundering av treningsavgift.

Innmelding bedriftsmedlemskap

Hvis din bedrift har avtale med oss kan du tegne medlemskapet her til rabattert pris. Velg innmelding via bedrift pris, hvis du ikke finner bedriften her, ta kontakt med resepsjonen.

BEDRIFTSAVTALE

Følgende bedrifter har avtale med oss i dag

  • Equinor

Se full oversikt her.

Vi er stolte av at så mange velger oss som samarbeidspartner innen helse og velvære!