PT instruerer et medlem i planke

Pakken består av 30 timer som innebærer først en konsultasjon der du sammen med PT kartlegger fysisk form, erfaring og målsetning.

Kom i gang PT- pakke

Dette er en super startpakke for deg som ønsker å komme i gang med et treningsprogram og treningsrutiner tilpasset dine mål. Pakken består av 20 timer som starter med en konsultasjon der du sammen med PT kartlegger fysisk form, erfaring og din målsetning. Etter denne dialogen vil vi sammen legge en videre plan for trening og oppfølging sammen.

De første treningene etter konsultasjonen vil du få en tett oppfølging av PT, og vi legger til rette for øktene etter din målsetning. Du vil videre få grundig veiledning og treningsprogram på hvordan du selv bør trene for å nå dine mål slik at du på sikt skal stå rustet til å stå på egne ben, hele tiden gjennom dialog med PT.

Personlige trener instruerer mage øvelse Har du skader så vil våre terapeuter være med og tilrettelegge treningen. Ta kontakt for et uforpliktende prat med en av våre dyktige personlige trenere. Du trenger ikke være medlem på Spenst for og få oppfølging av våre PT’er. Ta kontakt for en uforpliktende prat med en av våre PT som kjører denne pakken.

 

 

Kom i gang pakken er en super måte å lære seg gode treningsvaner og få hjelp til å bå sine mål.

Ofte stilte spørsmål

Våre personlige trenere