Ny på Spenst

pauline

Her finner du informasjon som ny medlem - Alt fra booking av gruppetrening til tips og råd.

Vi gleder oss til å vise deg hva vi har av treningsmuligheter og ikke mist hjelpe deg til å nå dine treningsmål. 

For at du skal komme godt i gang har vi samlet litt informasjon om hvordan du kommer i gang med våre treningstilbud og verktøy. I tillegg har vi noen rutiner og regler for å sikre at du trives og føler deg trygg hos oss. 

Første gang på senteret

Å være usikker i begynnelsen er helt normalt – vi har alle vært der.

Medlemskort

For å sjekke inn på trening trenger du et digitalt nøkkelkort eller et fysisk medlemskort. Har du meldt deg inn via nettsiden vår har du mottatt en SMS med kode til døren. Denne koden kan du bruke til du har fått aktivert ditt digitale medlemskort eller hentet ditt medlemskort i bemannet åpningstid.

SPENST - DITT DIGITALE NØKKELKORT

NB: Om du ikke har aktivert en bruker og har innlogging til vår Spenst app fra før oppretter du dette her.

Last ned appen "SPENST" i App Store eller Google Play

Gå inn på Spenst appen, velg Spenst Florø som ditt senter, og logg inn med ditt telefonnummer. Som passord bruker du det du lagde når du opprettet ny bruker. Har du glemt passord, kan du opprette nytt i link ovenfor. Klikk deretter på ÅPNE/LÅS i Spenst appen. Last ned Appen "MEMBRO", logg inn med ditt mobilnummer. Du kan nå bruke Spenst appen som ditt digitale medlemskort, du kan også bekrefte oppmøte på gruppetimer fra telefonen.

App kan brukes av alle med aktivt medlemskap hos SPENST FLORØ. OBS! Når du aktiverer Mobil adgang vil ditt medlemskort bli deaktivert.

Fremgangsmåte for å aktivere Mobil adgang

 1. Slå på bluetooth og tillat bluetooth til bruk for appen
 2. Stå nært inngangsdøra / port
 3. Trykk på menyknappen «Åpne/lås» i appen
 4. Trykk på "Finn dør" og deretter trykker du på ytterdør / port for å åpne.
 5. Ditt besøk er registrert!

Fremgangsmåte for å registrere oppmøte på gruppetime

 1. Slå på bluetooth og tillat bluetooth til bruk for appen
 2. Stå nært inngangsdøra / port
 3. Trykk på menyknappen «Åpne/lås» i appen
 4. Det vil komme opp tre booking terminaler du kan logge inn på. Klikk på en av disse, og bekreft ditt oppmøte
 5. Ditt besøk på grppetime er nå registrert!

 

Hva skal jeg pakke med meg i treningsbaggen?

 • Treningshåndkle
 • Shampo/såpe
 • Treningstøy og innesko

Veiledning/PT-start

Variert trening er viktig derfor ønsker vi at du booker en veiledning/PT-start time med en av våre ansatte. Ta kontakt med resepsjonen for å booke time for dette. Som ny medlem er dette GRATIS ved oppstart av ditt medlemskap

Booking av gruppetimer

Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime møter du opp på senteret minimum 10 minutter før timen for å hente ut billetten din. 

Gå til vår booking for å lese mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i rod og fred.

Slik bruker du de vanlige apparatene

Som ny på senteret er det mange apparater å forholde seg til. Vi ønsker derfor at du kontakter en av våre instruktører slik at de viser deg bruk og gjør deg trygg på apparatet. Det er vanlig at dette gjøres som del av din veiledningstime/PT-start time.

5 tips som gjør deg trygg som nybegynner

Vi har alle vært der. Noen har lang treningserfaring og andre har liten. Uansett erfaring er det lurt å sette seg litt inn i senterets tilbud. 

1. Les deg litt frampå før du setter i gang

At du leser dette nå, betyr at du er frempå. Gå gjennom vår web side og bli kjent med vårt tilbud. Finner du noe som høres spennende ut, ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg.

2. Bli kjent med senteret og apparatene

Dra på treningssenteret første gangen for å bli bedre kjent med hvor alt er på senteret. Det er ikke sikkert du er interessert i alt senteret har å tilby, men det er lurt å sette seg inn i hva det er, slik at du kanskje senere har lyst til å prøve noe nytt. Vi anbefaler deg å booke en time med veileder. Slik at de kan vise deg rundt og hjelpe deg i gang med apparatene eller gruppetimer du har lyst til å prøve.

3. Benytt deg av veileder/PT

Det jobber veiledere og personlige trenere på treningssenteret. De er der for å hjelpe deg med treningsprogram og oppfølging. Ønsker du å kjøpe noen PT-timer så du får en skikkelig innføring. Din PT vil også sette opp en plan ut fra dine mål som gjør at du vil både føle progresjon og mestring raskt.

4. Bestem deg for en treningsrutine og en treningsplan, og følg det

For å lykkes med gode treningsvaner må du sette av tid til trening og fortelle dine nærmeste om dine nye treningsrutiner. Sørg for at du lager en plan som gir variert trening. Det betyr at du bør finne noen gruppetimer som passer for deg og kombinere dette med kondisjons- og styrketrening. Pass på å få tips fra veileder og/eller PT slik at du lager en plan som du vil klare å gjennomføre over tid.

5. Tren sammen med noen

Vi vet at en treningspartner kan fungere som kjempebra motivasjon om man sliter litt med å presse seg selv ut av komfortsonen. Det er også lettere å trene alene etter at man har trent sammen med noen en stund fordi man føler seg mye mer "husvarm"

Det er morsommere og jeg føler meg ikke så usikker når jeg trener sammen med andre jeg kjenner

gruppetrening

Vi gleder oss til å se deg hos oss og ønsker deg lykke til med treningen.
 

 

 

 

Ofte stilte spørsmål