SPENST UNGDOM (11-14 ÅR)

SPENST UNGDOM er et medlemskap for barn og ungdom i alderen 11–14 år. Du som forelder/foresatt vil stå som betaler på medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som er medlem av SPENST FLORØ, har minimum de samme tilgangene i sitt medlemskap som ditt barn og som du på forhånd har godkjent. Medlemskapet kan tegnes fra den dagen barnet fyller 11 år og fram til den dagen barnet fyller 15 år. 

SPENST UNGDOM har rabatt på alle våre medlemskap, vi har medlemskap med og uten bindingstid. Velkommen innom senteret for å tegne et SPENST Ungdom-medlemskap, eller kjøp her på nettsiden vår under "Bli Medlem"! 

Her kan du se spørsmål og svar rundt spenst barn og ungdom

SPENST STUDENT (15–18 ÅR)

For oss er det viktig at ungdommer fortsetter å trene, og derfor tilbyr vi medlemskapene våre til rabattpris. For ungdommer mellom 15 og 18 år tilbyr vi rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter. Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på, så lenge de har kjøpt tilgang.

Velkommen innom oss for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap her på nettsiden vår. Ved kjøp av medlemskap på nett vil en foresatt motta en SMS for godkjenning, og vil stå som betaler for medlemmet.